Laserontharing


 

 

Eén van de grootste irritatiebronnen is ongewenst haar op het gezicht en lichaam. Met laserontharen is het mogelijk om hier vanaf te komen! Na 6-8 laserbehandelingen is uw haargroei tot 80% gereduceerd. Laserontharing kan toegepast worden bij mannen en vrouwen in het gezicht, maar ook op het lichaam zoals bij oksels, benen, bikinilijn/schaamstreek, buik, armen, en de rug.

 


Wij werken met de Light Sheer Diode laser (805 NM), De LightSheer wordt gezien als de 'Gouden Standaard' voor permanente haarreductie en is effectief, veilig en snel.

 

De enige voorwaarde is dat de haren voldoende pigment (kleur) moet bevatten en de huid licht van kleur is. Het pigment absorbeert het licht van de laser en zet dit om in warmte. Deze warmte zal de haarwortel vernietigen. De behandelingen worden meestal zeer goed verdragen; in de meeste gevallen wordt slechts een prikkelend gevoel ervaren.

 

Wilt u graag van uw storende haartjes af,  neem dan contact met ons op, wij zullen u uitgebreid informeren naar de mogelijkheden!